Børnekor – antologi. Redigeret af Inge Marstal og Margrete Enevold

At synge er et sprog og en udtryksform, der er fælles for alle mennesker – et sprog, der kan kommunikeres og forstås på tværs af generationer og kulturer. At synge i børnekor er livsglæde, fællesskab og oplevelser – en gave for livet.

Billede af bogen

Bogen “Børnekor – antologi” henvender sig til alle, der beskæftiger sig med børnekor. Antologien er tænkt ind i kirkens regi, men er lige så relevant for børnekorsledere, der arbejder i andre sammenhænge, musikskoler, folkeskoler etc.

Sangpædagoger, organister, komponister, præster, musikere og musiklærere beskriver og videregiver deres viden, erfaring, tanker, idéer, holdninger og kunnen med henblik på at inspirere og sætte nye tanker i gang hos læseren.

Bogens 16 artikler berører forskellige emner fra opvarmning af stemmen, overgangsstemmer både pige og drenge, komposition for børn og unge, rytmisk og klassisk børnekor til børnekor i folkekirken. Alle artikler er relateret til det musikalske arbejde med børn og giver en bred vifte af indfaldsvinkler til det daglige børnekorsarbejde.

Introduktionen er baseret på forfatterens og forlagets tekst.

Køb bogen “Børnekor – antologi” eller find “Børnekor – antologi “på bibliotek.dk

Børnekor – antologi. Redigeret af Inge Marstal og Margrete Enevold. FUKs lærerplaner. Dansk Sang. 2007. 1. udgave, 1. oplag. B-713 EAN 979-87-7612-197-6