Pigestemmer. En fortælling om Danmarks Radios Pigekor af Camilla Aulkær Andersen.

Pigekor er mere end smukke stemmer, pæne piger og perfekte præstationer. Bogen er en erindringsskildring om ti år i Danmarks Radios Pigekor. Der er minder om at sove alene hos fremmede folkeslag, at brække sig af nervøsitet, at konkurrere benhårdt med sine nærmeste veninder eller falde sammen af grin, om at være barn og voksen på samme tid og om at synge med én stemme – og alligevel finde sin egen identitet.

SONY DSC

Danmarks Radios Pigekor er et af de ældste kor i verden. Bogens forfatter Camilla Aulkær Andersen var selv en del af koret i perioden 1991-2001, hvor Tage Mortensen var chefdirigent. 43 pigekorspiger har bidraget til denne fortælling om deres eringeringer og om deres tid i Danmarks Radios Pigekor. Bogen viser et billede af livet set fra pigekorsperspektiv, som ud over musikken handler om sammenhold, venskaber, fester, glæder og meget mere. Bogen opridser kort Danmarks Radios Pigekors tilblivelse og transformation til DR Pigekoret.

Introduktionen er baseret på forfatterens og forlagets tekst.

Køb“Pigestemmer” eller find “Pigestemmer” på bibliotek.dk

Pigestemmer. En fortælling om Danmarks Radios Pigekor. Camilla Aulkær Andersen. 2013, 1. udgave, 1. oplæg ISBN 978-87-7118-132-6