Lær at opstarte sundhedssang

Har du hørt om de mange gavnlige virkninger af sundhedssang? Vil du også gerne have sundhedssang i din kommune eller organisation, men ved ikke helt, hvad det er, og hvordan I kommer i gang? Så er dette chancen for dig.

Få en introduktion til sundhedssang d. 23. sep. kl. 9.30-15.45 i Odense

Videncenter for Sang og projektet Sangkraft ’25 indbyder til en dag med fokus på sundhedssang  – i praksis og planlægning:

Temadagen er målrettet sangkraftcentre, personale i sundhedssektoren og andre interesserede, der ønsker at vide mere om sang, sundhed og effekterne af sundhedssang.

På temadagen får du indblik i sangens virkning, ser eksempler på praksis og får inspiration til nye tiltag med sundhed og sang som overskrift. Herudover har vi fokus på, at deltagerne får en praktisk viden om, hvordan man kan gå i gang i sin hjemkommune.

Se program for dagen

Når du går hjem, har du fået viden om sundhedssang i en bred kontekst, ved hvordan man opstarter sundhedssang, har oplevet et sundhedskor arbejde, og du har fået netværk og kendskab til, hvad der allerede foregår i andre kommuner.

Tilmelding

Tilmelding senest søndag d. 18. september.
Pris: 500 kr. som også inkluderer morgenkaffe, frokost, kaffe og kage.
Skriv til Lise Juliussen lj@sangenshus.dk senest søndag den 18. september.

Oplys følgende:

  • Dit navn
  • Organisation
  • Evt. arbejdsfelt
  • Adresse
  • Tlf.
  • Mail

Du modtager en accept af din tilmelding, som skal fremvises på dagen. Du modtager ligeledes et nummer til Mobile Pay, som du sender 500 kr. til. Du modtager herefter en kontantfaktura fra Sangens Hus.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om Sangkraft ’25

 

Foto: Tak til Mariagerfjord Kulturskole, lungeholdet fra 2019 og Rene Jeppesen for at stille fotoet til rådighed.